Flyg i skymning

Feelgood-dramat om Vanja, 69 år

Flyg i skymning är frigörelseromanen där relationer inom familjen står på spel. Vanja behöver börja erkänna sina behov, säga vad hon vill, och leva livet hon längtat efter länge. En bok om hopp, att bli fri från medberoende och hitta sig själv även på äldre dagar; att det aldrig är för sent att bli sitt bästa jag.

Det är också triangeldramat om hemligheten i en släkt. Det skulle kunna vara vad som helst; ett bortadopterat barn, missbruk, otrohet eller psykisk sjukdom.

I denna bok är det oförlöst kärlek som påverkar hela klanen; inte bara huvudpersonen Vanja och mannen hon fortfarande älskar, utan även guddottern Kerstin som lever i ett olyckligt äktenskap. Kerstin ber Vanja om råd, men hon kan inte hjälpa, då skulle allt komma fram.

Så en dag händer det, den första brickan faller och Vanja väljer att agera. När sanningen börjar visa sig krackelerar alla medberoende i släkten samtidigt. Och till ytan lyfter en hemlig kärlek.

Specialutgåva med färgbilder vid storyns vändpunkter

Pris och köp!
Haleh Amirfaryar, 45 år

Älskar historien och Vanja känns så himla verklig. Otroligt väl bearbetad karaktär!! Halva boken är slut. Hur ska det gå? Står och håller utkik. Kommer hon hit i kvällssolen?


Johanna Wistrand, 56 år
Inne i kyrkan - jösses Amalia! Jag var helt slut av berördhet efteråt. Det är en extremt närvarande berättelse med mycket sinnlighet, en hel del magi, en väv som växer fram inför läsarens ögon.
Ann-Marie Hansson, 87 år
Så roligt och samtidigt så sorglig. När man fortsätter läsa fast man egentligen inte har tid, då är det bra!